Yabancı Diller Bölümüne Hoşgeldiniz!
Yabancı Diller Bölümü

Üniversitemiz Mobil Uygulamaları Güncellenmiştir

27/09/2021 14:25:02 - 30/09/2021 14:25:02 - 598 Okunma

Üniversitemiz öğrencileri mobil uygulama sayesinde haberler, duyurular, etkinlikler, genel bilgiler, iletişim, danışman bilgileri, ders programı, sınav programı, sınav sonuçları ve transkript bilgilerine erişim sağlayabilir. Üniversitemiz personelleri ise haberler, duyurular, etkinlikler, genel bilgiler, iletişim, izin durumu, verilen dersler, danışmanlık bilgileri, ders programı ve sınav programı bilgilerine erişim sağlayabilecektir.


Çeşitli hata düzeltmeleriyle birlikte yeni özelliklerin eklendiği bu yeni sürümde, hem daha etkili bir kullanıcı deneyiminin sunulması hem de öğrenci ve personellerimizin üniversitemizle ilgili çeşitli bilgi kaynaklarına (kütüphane, e-posta işlemleri, WIFI rehberi, günlük yemek listesi, personel rehberi, akademik takvim, vb.) hızlıca erişmesi amaçlanmıştır. Yapılan güncellemelere ek olarak, üniversitemizi tanımak isteyen aday öğrencilerimize özel bir bilgi sayfası da artık mobil uygulamamızda yer almaktadır.

 

 

Not: Yeni yapılan güncellemelerin sorunsuz çalışması için uygulama içerisindeki kullanıcı oturumunuzu kapatıp yeniden giriş yapmanız önerilmektedir.

 

Android cihazlara uygulamayı indirmek için tıklayınız.

Apple cihazlara uygulamayı indirmek için tıklayınız.

Android cihazlara uygulamayı indirmek için QR kodu okutunuz.

Apple cihazlara uygulamayı indirmek için QR kodu okutunuz.


Kırklareli Üniversitesi
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

klu mobil uygulama

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.