Welcome to the department of foreign languages
Yabancı Diller Bölümü

Ders Kitapları

04/02/2016 12:57:46 - 30/10/2019 12:57:46 - 37948 Okunma

Bölümümüzce sunulan derslerde kullanılacak ders kitapları Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu bazında belirlenir. Eğitimde tutarlılığın sağlanabilmesi amacıyla mümkün olduğunca aynı yayınevinin kitapları tercih edilmektedir.

Bölümümüzde kitap satılmaz. Öğrencilerimiz aşağıda belirtilen kitapları, bunların Çalışma Kitaplarını (Workbook) ve dönem içerisinde belirlenebilecek diğer kaynakları kendi imkanlarıyla temin etmekle yükümlüdür. Belirlenen/belirlenecek kaynakları yanında bulunmayan öğrenciler söz konusu ders için devamsız sayılır.

Fotokopi veya korsan kitapların yasalarımızca suç sayıldığını ve bunun bireysel sorumluluğunuz olduğunu hatırlatırız.

DERS ÖNERİLEN KAYNAK KİTAP
İNGİLİZCE-I  Smart Choice 1 (3rd Edition)
İNGİLİZCE-II Smart Choice 2 (3rd Edition)
İNGİLİZCE- III / IV Smart Choice 3 (3rd Edition)
MESLEKİ YABANCI DİL / MESLEKİ YABANCI DİL-I / MESLEKİ İNGİLİZCE / MESLEKİ İNGİLİZCE-I Dersin içeriğine göre seçilir.
MESLEKİ YABANCI DİL-II / MESLEKİ İNGİLİZCE-II Dersin içeriğine göre seçilir.
MESLEKİ YABANCI DİL-III / MESLEKİ İNGİLİZCE-III Dersin içeriğine göre seçilir.
MESLEKİ YABANCI DİL-IV / MESLEKİ İNGİLİZCE-IV Dersin içeriğine göre seçilir.

ders kitapları

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.